Reizen | Openbaar vervoer

In San Sebastian kun je veel zien door te lopen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om de stad en de omgeving te ontdekken. Bewonder de stad bijvoorbeeld per fiets of pak de trein naar een nabijgelegen dorpje. Op deze pagina lees je meer informatie over het reizen | openbaar vervoer in de omgeving van San Sebastian.

Auto huren

Niet alleen San Sebastian is een mooie stad, ook omliggende dorpjes en natuurgebieden zijn een bezoekje waard. Met een auto is het erg makkelijk om je te verplaatsen en daarom is het handig om een auto te huren. Op de pagina auto huren vind je hier meer informatie over.

Bus

Dbus is de grote busmaatschappij in San Sebastian en brengt je naar veel verschillende plaatsen in de stad. Je kunt een kaartje kopen in de bus of gebruik maken van een kaart. Om het je gemakkelijk te maken, is er een app beschikbaar waar je je busroute precies kunt uitstippelen. Op deze pagina lees je meer informatie over de bus in San Sebastian.

Fietsen

Per fiets zie je de stad altijd net even iets anders dan wanneer je te voet San Sebastian doorkruist. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om even op de fiets te stappen tijdens je bezoek aan de stad. Lees meer op de pagina fietsen huren!

Scooter

Een stuk makkelijker dan een auto huren, is een scooter huren. Op jongere leeftijd kun je al een scooter huren en je komt op de mooiste plekken in de omgeving van San Sebastian. Benieuwd naar verhuurbedrijven in de stad? Kijk dan op deze pagina.

Taxi

Het openbaar vervoer kent helaas eindtijden wat soms onhandig kan zijn als je nog gezellig in de stad bent ’s avonds. Gelukkig zijn er genoeg taxi’s in San Sebastian die 24 uur per dag beschikbaar zijn. De prijzen liggen minder hoog dan in Nederland waardoor een taxi pakken een mooie optie is. Meer informatie lees je op de pagina taxi San Sebastian.

Toeristenbus/trein

Wil je alle hoogtepunten van de stad in een korte tijd zien? Kies dan voor de toeristenbus of de toeristentrein van San Sebastian. Deze twee opties geven je in een korte tijd veel informatie in zes verschillende talen. Kijk op de pagina toeristenbus en lees alles wat je moet weten!

Trein

San Sebastian is goed te bereiken met de trein. Er zijn verschillende steden verbonden met San Sebastian door middel van een hogesnelheidslijn. Ook is er een plaatselijke trein die je naar de dichtstbijzijnde plaatsen brengt. Meer informatie vind je op de pagina trein in San Sebastian.

Vliegtuig

Er is een vliegveld in San Sebastian, echter raden wij niet aan om te vliegen op deze luchthaven. De verbinding tussen Nederland en het vliegveld daar is niet optimaal. Daarom kun je er beter voor kiezen om naar Bilbao te vliegen. Lees hier meer over op de pagina vliegveld.