Mooiste terrassen

De parel van het noorden, oftewel San Sebastian. De stad die bekend staat om de mooie baaien, stranden, pinxtos, surfen… Kortom, genieten! Van het uitzicht op de mooie baaien wordt ook goed gebruik gemaakt. Er zijn in San Sebastian namelijk een aantal terrassen te vinden met prachtige uitzichten. Heb je zin in een lekker ontbijt of lunch of wil je ’s avonds lekkere borrelen? Het kan hier allemaal. Lees hieronder een paar van deze toppers.

DRY San Sebastian

In het hotel Maria Cristina, dat ligt aan het strand “Playa de la Concha”, vind je de chique bar DRY. Overdag kun je hier heerlijk lunchen en genieten van de afternoon tea’s. ’s Avonds kan je hier heerlijke klassieke en bijzondere cocktails drinken. Je kunt hier uiteraard ook terecht voor de typische pinxtos uit het Baskenland. Je kunt in deze bar binnen en buiten zitten. Binnen is de inrichting luxueus, het heeft een mooie uitstraling. Maar deze bar is vooral bijzonder om het terras. Je hebt een gedeelte om te dineren en een gedeelte wat meer is om te borrelen. Naast het mooie interieur heb je een prachtig uitzicht over de zee, waar je het eigenlijk wel allemaal voor doet.

Locatie
Okendo Kalea 1
20004 San Sebastian
Website

Openingstijden
Ma t/m zo van 11:00-02:00

Café de la Concha

Dit café ligt in de prachtige baai van Playa de la Concha waar je uitzicht hebt over de zee. Je kunt in dit café voor verschillende eettijden terecht. Je hebt hier lekkere ontbijtjes, lunches, diner, maar ook voor de merienda (zoet tussendoortje tussen lunch en diner). Ook pintxos met een lekker biertje kun je hier bestellen. Ze hebben hier altijd een menu van de dag en een vaste kaart. Met dit prachtige uitzicht en gerechten met culinaire hoogstandjes maakt dit schilderachtige plaatje (de baai en uitzicht) een perfect terras.

Locatie
Kontxa Pasealekua
20007 San Sebastian
Website

Openingstijden
Ma t/m zo van 09:00-00:00

La Perla

Nog een prachtig terras met een uitzicht op de baai van La Concha. Je hebt een binnenruimte (restaurant) waar je vanuit binnen naar buiten kunt kijken en er zijn twee terrassen. De inrichting van het terras en restaurant is modern. De ligging van dit terras is perfect, het ligt namelijk midden in de baai van La Concha. In het restaurant en het terras dat is verbonden met het terras kan je terecht voor ontbijtjes, lunch en diner. Op het andere terras hangt een jonge en hippe sfeer waar je salades, pizza’s en hamburgers kunt bestellen.

Locatie

Paseo de La Concha Edificio La Perla
20007 San Sebastian
Website

Openingstijden
Ma t/m zo van 08:30-23:00

Bar Kiosko

Op het strand van Playa Zurriola, staat het strandtentje Bar Kiosko. Dit terras bevindt zich dus midden op het strand. Dus wil je lekker relaxen of wil je tussen de zonuurtjes door even lekker lunchen of wat drinken? Dan zit je bij Bar Kiosko helemaal goed. Je kunt hier onder andere sandwiches, salades en pinxtos bestellen.