Handig!

Heb jij een reisje naar San Sebastian op de planning staan? Super leuk! Maar wat moet je allemaal weten voordat je naar deze stad vertrekt. Op deze pagina vind je alle handige informatie die fijn is om te weten voordat je naar San Sebastian vertrekt!

Auto huren

Niet alleen de stad San Sebastian is enorm mooi, ook de omgeving is de moeite waard om te bekijken. De regio Baskenland is vrij groot en daarom is het heel handig om een auto te huren wanneer je hier op vakantie bent. Er zijn verschillende bedrijven waarbij je dit kunt doen en wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Lees hier van alles over het huren van een auto.

Basketbal

Zowel de professional als de amateur kan in Donostia zijn of haar hart ophalen! Er zijn niet alleen leuke pleintjes om fanatiek tegen elkaar te spelen, de liefde voor het spelletje gaat verder en dat zie je terug aan de professionele club Gipuzkoa basket met haar trouwe fans! Lees hier alles over basketbal in San Sebastian.

Fietsen huren

Wil je eens wat anders dan uren lang door de stad slenteren? Dan is fietsen een heel goed en bovendien leuk alternatief, zo ontdek je sneller de bijzondere en authentieke plekjes van de stad! Zonnebril op, je haren in de wind en dan lekker fietsend langs al het moois wat San Sebastian te bieden heeft. Lees hier meer.

Kinderactiviteiten in San Sebastian

Of het een goed idee is om met de kids naar het prachtige San Sebastian te gaan? Jazeker, want er is genoeg te beleven! Bezoek bijvoorbeeld een gigantisch aquarium of een leerzaam museum. In de frisse lucht kun je terecht bij het attractiepark of zandkastelen bouwen op het familiestrand Ondarreta. Op deze pagina kun je meer lezen over de kinderactiviteiten in San Sebastian.

Scooter huren

Flexibel, handig, goedkoop, snel en niet te vergeten… stoer! Dat is een scooter huren in San Sebastian. Met een scooter kun je heel gemakkelijk veel dingen bezoeken in de stad. Een scooter huren hoeft gelukkig ook helemaal niet duur te zijn. Op de pagina scooter huren vind je alle informatie over het huren van een scooter in San Sebastian. Zie jij jezelf al rondcrossen door de stad?

Stedentrip San Sebastian

Eventjes ertussenuit… eventjes weg! San Sebastian is dan zeker een leuke stad voor een stedentrip. Maar waarom San Sebastian? En waar ga je slapen? Alle informatie die je moet weten als je een stedentripje naar San Sebastian gaat boeken, vind je hier!

Surfen

Niet voor niets staat San Sebastian in de top 10 lijst voor beste surfspots in de wereld! Met natuurlijke windtunnels en golven die zowel voor beginners als professionals fantastisch zijn, is dit misschien wel de plek om verknocht te raken aan het surfen of de liefde voor deze sport te vereeuwigen. Huur zelf een plank en wetsuit of leer het in een klasje! Vind hier meer informatie.

Vliegveld

San Sebastian, erg leuk… maar hoe kom je er? San Sebastian heeft een eigen vliegveld, maar helaas is dit geen internationaal vliegveld. Het handigste is om op Bilbao te vliegen en vanaf hier de bus, trein, taxi of een gehuurde auto te nemen. Meer over vliegen naar San Sebastian en het vliegveld van Bilbao vind je op de pagina vliegveld.

Weer en klimaat

Heb jij je stedentripje naar San Sebastian gepland en ben je benieuwd wat je qua weer kunt verwachten? Op de pagina weer en klimaat kom je alles te weten over het weer in San Sebastian. Zo weet je precies wat je kunt verwachten!

Wintersport

Bij wintersport denken we al snel aan Oostenrijk en Frankrijk. Maar wist je dat je ook in Spanje prima op wintersport kunt gaan? Op nog geen drie uurtjes rijden van San Sebastian vind je namelijk een aantal bergen waar je uitstekend met je snowboard vanaf kunt gaan! Op de pagina wintersport lees je hierover meer!