Slaap lekker!

Echt tot rust komen doe je in een fijne omgeving maar ook in een lekker en comfortabel bed. Hieronder vind je de beste appartementen, B&B’s, campings, hostels, hotels, luxe hotels en villa’s van San Sebastian (ook wel Donostia genoemd). Van sprookjeskasteel tot surfhostel. Wat je wens ook is; lekker slapen in San Sebastian gaat zeker lukken!

Top 5 Appartementen

Appartementen zijn er genoeg in San Sebastian maar wel fijn is het natuurlijk om in een schoon appartement op een goede locatie en met relaxte faciliteiten aan te komen. Als je graag lekker op jezelf bent, veel waarde hecht aan je privacy en een goede locatie, is een appartement een super keuze. Klik op top 5 appartementen voor alle prijzen en faciliteiten. We hebben de beste voor je op een rijtje gezet op deze pagina.

Bed and breakfasts

Als je het leuk vindt om te logeren in een accommodatie met huiselijke sfeer en uitgebreid ontbijt en het bovendien belangrijk en gezellig vindt om de eigenaren wat beter te leren kennen dan is overnachten in een Bed &Breakfast heel goed idee. Kijk op deze pagina voor onze favorieten.

Top 5 Campings

Als je graag back to basic gaat, lekker buiten wil zijn en even wil ontsnappen aan de dagelijkse verplichtingen trek er dan gezellig op uit met de tent of caravan. Het campingleven is goed vertegenwoordigd in San Sebastian. Van heel basic tot een camping met luxe faciliteiten. We hebben een lijstje gemaakt van de vijf fijnste campings.

Top 5 Hostels

Een plek om te slapen voor een zacht prijsje om vervolgens de hele dag te kunnen surfen of de historische binnenstad uit te checken. Dat kan! Er zijn zelfs specifieke surfhostels in San Sebastian. Verder ontmoet je in een gezellig hostel weer nieuwe mensen en wie weet is er een klik met iemand om samen de stad te gaan verkennen. De leukste hostels vind je op deze pagina!

Top 5 Hotels

Voor een goed en comfortabel hotel gecombineerd met een goede prijs-kwaliteit verhouding, een toffe vintage twist of slapen op hoogte hoef je niet langer zelf op zoek te gaan. Je vindt het terug in de Top 5 Hotels die wij hebben samengesteld! Sweetdreams!

Top 5 Luxe Hotels

In deze top 5 vind je sprookjesachtige kastelen, jacuzzi´s en balzalen met kroonluchters. Maar ook strak en modern design. Wereldberoemde sterren zoals Coco Chanel en Audhrey Hepburn gingen je al voor in het brengen van een bezoekje aan de fantastische luxe hotels die wij hebben geselecteerd in onze Top 5. Wat jij ook onder luxe verstaat in deze selectie vind je precies wat je zoekt!

Top 3 Villa´s

Net buiten San Sebastian vind je majestueuze villa´s, super handig als je op vakantie bent met grote gezelschappen. Voor als je behoefte hebt aan veel licht en ruimte en vooral niet gestoord wil worden door andere gezinnen. Luxe kamers met ligbaden of inloop regendouches, fantastische privé zwembaden, goed uitgeruste designkeukens en een hele grote tuin. Je vindt het allemaal terug in de top 3 die wij voor je hebben samengesteld.