Scooter huren

Of je nu kort of lang in San Sebastian bent, een scooter huren is een hele goede optie in deze stad. Niet alleen omdat de regels minder streng zijn dan voor het huren van een auto maar ook omdat je overal kan parkeren, je zit lekker relaxed en bovendien is een scooter heel handig als je met z’n tweeën bent! Zeker met mooi weer, zo kan je lekker met de wind door je haren toeren en de mooie plekken ontdekken.

goedeQuoteSanSebastian

Algemeen

Voor het huren van een scooter dien je 16 of 18 jaar oud te zijn. Dit is afhankelijk van het vermogen van de scooter. In San Sebastian zijn er een paar goede opties voor het huren van een scooter. De prijzen verschillen per scooter en per verhuurbedrijf. Vergelijk zelf dus even vooraf waar je het beste een scooter kan huren. Sommige verhuurbedrijven accepteren bijvoorbeeld geen creditcard, andere weer wel. Lees hieronder gauw verder, want we hebben de beste verhuurbedrijven overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Bicirent – Cooltra partner

Cooltra heeft een waar verhuurimperium, want Cooltra is gevestigd in zes landen en is in zo’n beetje elke Spaanse stad te vinden. Bicirent de partner van Cooltra,biedt de mogelijkheden om via Cooltraonline scooters te reserveren en zelfs gelijk online te betalen. Dit kan met Visa, Mastercard en Paypal. Dan hoef je hem alleen nog maar op te halen als je op bestemming bent! Heerlijk hoef je daar ook niet meer over na te denken! Je kan natuurlijk ook gewoon langs gaan en ter plaatse een scooter huren.

Prijzen
Type 1. KymcoAgility 125 cc
Per dag €79,-

Type 2. Piaggio Zip 50 cc
Per dag €49,-

Locatie
ZurriolaHiribidea 22,
20002 San Sebastian
Website

Nieuwe regels

Als je een scooter van 50 cc wilt huren dien je in het bezit van een rijbewijs B zijn en 18 jaar oud te zijn. Of je dient 16 jaar oud te zijn en een speciaal brommerrijbewijs (A1) in je bezit hebben.
Als je een scooter van 100-125 cc wilt huren dan dien je 21 jaar zijn, een rijbewijs B hebben en 3 jaar rijervaring. Of je dient 18 jaar oud te zijn en een speciaal motorrijbewijs (A) in je bezit hebben.

Kijk en vergelijk!

Er zijn niet heel veel scooterverhuurbedrijven in San Sebastian maar toch is het handig even te kijken welk bedrijf jou de beste prijs kan bieden. Heel veel toerplezier op de scooter!