Fietstour in San Sebastian

San Sebastian is een prachtige stad en het is daarom niet gek dat steeds meer toeristen de stad komen bezoeken. De ideale manier om deze prachtige stad te ontdekken is natuurlijk per fiets! Met de wind door je haren, een aangename temperatuur een zonnetje is de fiets een perfect vervoersmiddel om San Sebastian te leren kennen! Op deze pagina lees je meer over fietstours in San Sebastian.

Een echte fietsstad!

De stad is een fietsvriendelijke stad door de vele fietspaden die zijn aangelegd. Er wordt daarnaast nog veel geïnvesteerd in bruggen, fietspaden en liften voor de fietsers. San Sebastian behoort daarom tot de top 10 van de meest fietsvriendelijke steden van Spanje!In 2016 kreeg San Sebastian de titel ‘culturele hoofdstad van Europa’. Dit is niet gek, want de stad heeft veel te bieden! San Sebastian, ook wel Baskische stad genoemd, ligt aan een baai van de Golf van Biskaje aan de Noord-Spaanse kust. Het is een kleine stad met ongeveer 200.000 inwoners, maar er is genoeg te beleven. Wist je dat San Sébastian bekend staat als een gastronomische stad? De stad heeft een oud historisch centrum, indrukwekkende gebouwen, een chique winkelstraat, veel restaurantjes en een mooi strand! Op de pagina bezienswaardigheden lees je meer over de mooiste plekken van San Sebastian.

Fietstours

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden naar deze prachtige stad? Tijdens een fietstour leer je de stad op een unieke manier kennen! Gidsen kennen de stad op hun duimpje waardoor ze jou de leukste weetjes en verrassende anekdotes kunnen vertellen! Een groot voordeel is dat je tijdens een fietstour ook vragen kunt stellen voor de overige dagen van jouw verblijf. Zo krijg je weer nieuwe ideeën voor leuke restaurants en de minder bekende hotspots van de stad! In San Sebastian zijn er diverse aanbieders die fietstours organiseren. Wij hebben een aantal opties voor je op een rijtje gezet!

Go Local San Sebastian

Tijdens de 3 uur durende fietstour op een elektrische fiets leer je San Sebastian op een unieke manier kennen! De gids is een Engelssprekende local en zal je meenemen naar de meest bijzondere plekjes. Je komt onder andere langs bezienswaardigheden in de oude stad, de universiteitswijk en Monte Igueldo. De fietstour vertrekt in de ochtend, maar ook in de middag. Je kunt dus zelf jouw voorkeur aangeven. De kleine groepsgrootte en persoonlijke ervaring maakt deze tour uniek!

Locatie
Sarriegi Plaza 9
20003 Donostia, Gipuzkoa
Website

Local Experts Tours by Donostyle Tours

Vanaf de Kathedraal Buen Pasor ga je 2,5 uur met een lokale gids op pad! Je stopt onderweg in totaal 15 keer bij de gaafste bezienswaardigheden van San Sebastian en bij drie stranden. De fietstour gaat dagelijks in de ochtend en in de middag van start. Wil je San Sebastian ontdekken met een enthousiaste Spaans of Engelssprekende local? Dan is dit zeker een optie om deze prachtige stad te leren kennen!

Locatie
Plaza Buen Pastor 22
20005 Donostia, Gipuzkoa
Website

Getyourgide

Met een Engelssprekende gids ga je op pad om San Sebastian te ontdekken. Tijdens deze 2,5 uur durende fietstour leer jij de oudste en meest authentieke delen van de stad kennen. Natuurlijk kom je ook nog langs de bekende stranden inclusief het hippe surfstrand! Je komt onder andere langs het stadhuis, het Ayuntamiento en de oude stadswijken. Een unieke tour die je zeker niet wilt missen!

Locatie
Reyes Catolicos Kalea 14
20006 Donostia, Gipuzkoa
Website